Älskar verkligen sommarvärmen!


Så otrolígt skönt väder var det idag förresten! 24 grader tror jag till och med att det blev, och lika varmt och gott ska det tydligen bli imorgon! Hoppas det håller sig nu. Älskar verkligen fint väder, det påverkar mitt humör något otroligt! :) Nu ska jag helt enkelt ta och sova för jag somnar snart här vi skärmen. Ska upp klockan sex imorgon, mysigt va.
Ha det så bra ! Pöss

Now I'm back !

Hej hej hallå!
Sitter här och har rostat två mackor som jag ska ha smör, brieost & salami på - snacka om att kopiera Le pain francais baguette jag åt idag ;) Har just kommit hem efter en härlig kväll som spenderades vid hamnen med Annika & Eve.
Tänkte lägga upp lite bilder från min dag. :)


Söta Magdalena med sin kyckling & bacon baguette från Le pain francais.


Jag & min goda baguette - brie et salami sandwich.


Le Pain Francais, västra hamngatan.


Tänkte färga håret ljusbrunt - vad sägs om denna färg? Tycker ni att jag ska färga det ljusbrunt eller inte?


Mums, Seven eleven har grymt gott kaffe.

Det tycker Evelina med. :)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft ! :) Passa på och njut av vädret, om någon dag kan det vara som bortblåst


En helt BRA dag.

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Det har jag.  Vaknade vid sex, tog bussen till jobbet/praoen. Tog den tidiga bussen och satte mig och läste Cosmo i butiken, dom får ju jag läsa gratis nu ^^. En rolig men slitig dag på 7 eleven idag. På lunchen gick jag och Magda till Le pain francais. Jag beställde en "Brie et Salami - sandwich" (Brieost & salami baguette) och den var otroligt god! Verkligen värd sina 40kr och mycket mättande.
Ni kanske märker att jag skriver mycket priser i min blogg? Japp det stämmer faktiskt, och det finns anledning till det.
För personligen blir jag jämt irriterad om det t.ex står i någons blogg: "Shorts - Cubus" utan pris. Jag vill alltid ha reda på varans pris när jag läser folks bloggar osv - därför gör jag det såklart själv. Ni får gärna tycka till om ni tycker det är bra eller inte genom att kommentera.
På lunchen gick jag även till The Body Shop och köpte ett shampoo där.
Träffade Evelina efter jobbet, sedan stallet.
Mer om allting + bilder kommer sedan - Nu ska jag, Annika & Evelina till slottskogen, kanske även lite mer roligt folk.
Ha en bra eftermiddag tills dess, för det tänker jag ha ! :D

Slut på tv tittandet


Nu är det slut, ett ganska tråkigt DH avsnitt idag tycker jag, hände inte särskilt mycket. Men bättre än inget såklart! Nu tänkte jag ta en uppfriskande dusch och sedan göra mig en kaffe mocca. Sen är det time to sleep. Ska upp jättetidigt imorgon och har inte vant mig vid att gå upp vid sex tiden ännu. Have a nice evening!

Världens bästa Betty.





Just nu sitter jag och tittar på Ugly Betty, och efteråt kommer Desperate Housewives. BIG LOVE !
Min dag var jättehärlig! Gick upp vid sex tiden och det var förstås segt, men ändå okej. Tog bussen till Seven Eleven, och det var jätteroligt idag! Personalen där är så jätte trevlig och Magda och jag har blivit bra kompisar. Dock kom hon inte förrens vid tio då vi jobbar olika tider, men ändå. Gjorde massa saker - fyllde på varor, knäckte kartonger, bakade muffins osv.
När jag slutat klockan två strosade jag runt på stan i två timmar eftersom jag skulle träffa Annika klockan fyra. Det var kul och jag hittade lite diverse saker som jag tänkte lägga ut bilder på lite längre ner. 
Mötte Annika och gick och köpte chai latte på Espresso House. Det var längesen jag köpte den och den var inte alls lika god som jag mindes den. Vi satte oss vid gräsmattan vid hamnen och ringde till Paulina som kom och joina oss.
Vi satt där i några timmar, superhärligt.
Har haft en bra dag men är helt slut nu. Hoppas ni får en fin kväll!

Detta köpte jag bl.a:

Fotpeeling  från Yves Rocher, bra att ha till sommaren med en doft av lavender. :) Endast 35 kr då den är på rea just nu!

Och två jättefina tunikor från Gina Tricot men som det inte fanns bilder på.
Även lite andra diverse saker, t.ex en slags spray som ger maximalt med volym. :)

Min första dag som praktikant på 7 eleven.

Hejsan!

Happ, nu kanske ni undrar hur min första dag på Seven Eleven var?
Dagen började toppen - Jag gick till fel Seven Eleven. Såhär lät det:
- Hej! Det är jag som är Sandra, jag ska praoa här i två veckor.
- Hejsan! Vad roligt.
- Så, vad är det jag ska göra?
- Eh, jag visste inte att du skulle komma så jag vet faktiskt inte.
- Men kan jag få prata med han som skulle ha hand om det? Elis eller något var det.
- Eh, det finns ingen Elis här.
- VA? Nej men gud vad konstigt. Detta är väl västra hamngatan?
- Oj, nej det här är Kungsgatan
- Skojar du med mig? Säg inte att jag har gått fel...!
- Hehe jo tyvärr.
- Men det var ju konstigt, jag ringde till och med hit och då sa dom att jag stod med i en mapp.
- Va, det var jättekonstigt.
- Eller du, jag kom på att jag måste ju ha ringt dom till västra hamngatan också då eftersom det är deras telefonnummer på lappen.
- Haha ja juste. Ha det bra.
- Hejdå!


Men det tog bara 5 min till den andra och jag var som tur var i god tid så jag hann. Träffade Elif som är min handledare och hon var schysst. Sen kom Magda, en annan praktikant som jag lärde känna idag. Supertrevlig tjej verkligen. Vi fick fylla på varor kl 8 till 11 typ, väldigt segt men kul eftersom att vi var två. Sedan gick Magda för hon skulle till läkaren vid elva och vid den tiden fick jag lunch i en timme. Drog till donken och sedan gick jag runt på stan en stund, gick speciellt då till Gina Tricot eftersom jag hittat en tröja jag ville ha som jag tipsade om lite längre ner (en till bild kommer på den i detta inlägg) och dert köpte jag, verkligen supersnygg är den.
Gick tillbaka och då blev det faktiskt jobbigt för min handledare tjatade ganska mycket och jag fick inte göra särskilt roliga saker - sopa, moppa och såna saker. Tio i två slutade jag för dagen och jag fick en härlig lyckokänsla. Strosade runt lite på stan, ringde till Evelina som också praoa i stan så möttes vi. Köpte en bh på Kappahl & eyeliner från H&M dessutom. Så ni vet, här i Göteborg har Kappahl rea på BHar, massa som kostar 49kr ! Många av dom är faktiskt fina. Sen åkte jag & Eve till Subway och käkade, efter det till 4gott haha. Det var min dag det. :)

Tröjan jag köpte på Gina Tricot:


Bilder från spelningen igår

Här kommer lite bilder från spelningen igår! De bilder jag är med på - fråga mig inte vad jag höll på med :D






Hej alla söta.


Hej! Vaknade ganska tidigt, runt nio och blev ordentligt grattad av la famille. Åkte till stallet, gick lite i paddocken med Hedda. Åkte hem, skulle gjort mig i ordning för att dra in till slottskogen med lite vänner men jag förstörde allt genom att vara för trött och inte orka. Gick hem och la mig som en utbränd på sängen och fick mina föräldrar att skynda iväg till närmsta ställe där man säljer kinamat. Fick ett jävla sms som jag inte ville se från min medryttare Linnea att hon slutar, hon har tydligen fått något bättre erbjudande och jag känner mig sviken. Orkar jag varje dag? Det värsta är väl mest - Jag orkar inte leta efter medryttare igen. Usch. Hade kunnat träffa Niki idag med men jag orkade inte det heller. Behövde denna dagen hemma antar jag väl, det sa min kropp i alla fall.
Har fått en trevlig liten inflammation i mitt ben också. Efter ett intensivpass på hårt underlag, yes! Gör skitont och blir en underbar start på praoen. På tal om praoen är jag riktigt jävla nervös inför imorgon! Okej, inte än om jag ska vara ärlig men jag kommer bli det. Som fan. Ska praoa på Seven Eleven vid domkyrkan. Hoppas dom är trevliga.
Fick lite roliga presenter dessutom. Pengar, Ipod, Tröja från Åhléns, Tröja från Zara, Kavaj från Monki, Väska från Friis & company och lite mer saker! Älskar nya kläder speciellt, och det bästa är också då att jag sällan blir missnöjd.
Mamma hade bakat en egen tårta och den var väldigt god. Min morbror skulle ha kommit idag men han fick tydligen något förhinder på jobbet eller vad det var så han kunde tyvärr inte komma.
Det enda jag vet ifrån idag är detta faktum, Att fylla år är överskattat.
Dåligt väder var det också.

Ändå hade jag en hyfsat bra dag.


Vill ha från Gina Tricot!

Hej. Tittade lite på Gina Tricots hemsida och fick syn på de här två plaggen:

Enkel men somrig och fin tröja som med t.ex leggins och fina acessoarer kan bli riktigt snygg. Endast 149kr på Gina Tricot, ett kap! Finns i massvis med färger, både på ränder eller enfärgade osv.

Själv ska jag ta mig till närmsta Gina Tricot & leta upp den.


Även denna härliga sommarklänning/tunika lyckades jag fastna för. Somrigt mönster & superfin med lite matchande acessoarer. Finns i fler färger. Den är din för 249kr vilket är ett typiskt budgetpris för en härlig klänning!


Tjaaaaaa

Min nya blogg. Någon som kan göra en header till mig ?


RSS 2.0